NIEUWS

Vanaf 9 juli is Native Moons weer terug in Nohwere. Vanwege de corona maatregelen is reserveren verplicht. Er is een maximum van vijftien personen per les.

Reserveren kan hier. 

Vanaf 8 juli gaat de huiskamer van House of Vineyard weer open. Vanwege de corona maatregelen is reserveren verplicht. Er is een maximum van vijftien personen per les.

Reserveren kan hier. 

Vanaf 1 juni heten wij de DJ’s en de Fashionista’s die een workshops hebben gevolgd bij Stichting Nowhere weer van harte welkom!
Heb jij een workshop gevolgd bij stichting Nowhere en wil je gebruik maken van de DJ Studio of het Fashion Atelier?
Stuur dan een mail naar Saskia@nowhere.nl O.v.v.: Fashion Atelier of DJ studio

Meer informatie

PROGRAMMERING TOT 1 SEPTEMBER AFGELAST

Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 is  onze reguliere programmering tot 1 september afgelast. 

Mother Vineyard presents: The Livingroom

19:00-20:00 Hands performance (Nagato) 19:00-20:00 Runway (JoJo) 20:00-21:00 Pop Dip 'n Spin (Michael) 20:00-21:00 Vogue Fem (Gaby) 21:00-22:00 Bdy/Sexiren (Perry) 21:00-22:00 Ballroom Roulette

Meer informatie »

Mother Vineyard presents: The Livingroom

19:00-20:00 Hands performance (Nagato) 19:00-20:00 Runway (JoJo) 20:00-21:00 Pop Dip 'n Spin (Michael) 20:00-21:00 Vogue Fem (Gaby) 21:00-22:00 Bdy/Sexiren (Perry) 21:00-22:00 Ballroom Roulette

Meer informatie »

Native Moons

18:00-20:00 HOUSE 19:00-20:00 WAACKING 20:00-21:30 WAACKING

Meer informatie »

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN ONZE PROGRAMMERING?

OVER NOWHERE

Nowhere nodigt je uit om jezelf te zijn. Om je eigen verhaal te vertellen in een creatieve uiting die je past en om daar steeds beter in te worden. Bij Nowhere maak je kennis met het bevredigende gevoel dat het geeft om iets te maken dat in zichzelf goed is. Niet goed omdat de buitenwereld er iets van vindt, maar omdat jíj het goed vindt. 

Of je nu wel of geen ervaring hebt, je krijgt bij ons altijd de beste workshopdocenten die je kunt vinden. Learn from the best.

Nowhere is een plek waar je kunt spelen, ontwikkelen en trainen. We hosten communities bij wie je wekelijks terecht kunt voor de tofste workshops en andere evenementen. Momenteel in huis:  House of VineyardNative Moons, Junction en  Damsco Break Cypher.

Nowhere biedt talenten de mogelijkheid zich te laten zien en horen. Op ons eigen podium en op grote en kleine podia door heel Nederland. Check onze agenda en mis het niet!

Poetry Circle is voor schrijvende performers en performende schrijvers.
Poetry Circle maakt performances voor festivals, boomhutten, huiskamers en andere plekken. Poetry Circle vind je in Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden, Zwolle, Tilburg en Eindhoven. In elk van deze steden komen wekelijks schrijvers en performers samen om hun talenten te ontplooien.

Nowhere organiseert al meer dan tien jaar schoolprojecten op maat. Van basisschool tot eindexamenklas en van mbo tot universiteit – en alles er tussenin. Met spoken word, songwriting & muziekproductie, mode, graffiti, dans, beatbox, fotografie en theater. Of we nu één discipline inzetten of een multidisciplinair programma maken, altijd staat de creativiteit- en het verhaal van de leerling centraal.

Het Columnfestival is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor scholieren uit heel Amsterdam. Ook dit voorjaar schrijven honderden scholieren een column. Wie meedoet, kan zomaar worden gepubliceerd in Het Parool.

Nowhere huist in een prachtig historisch pand in de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Je bent er altijd welkom om te werken aan iets moois. Je kunt een DJ-studio huren, een danszaal, een theaterruimte, een atelier of zelfs een hele foyer. Wij denken graag met je mee!

Maakland is de grootste natuurspeelplaats van Amsterdam en omstreken, een oase in de stad waar je het hele jaar buiten kunt spelen. Bij Maakland ervaren kinderen wat zij allemaal kunnen maken: van een hut tot een taart en van een pompoen tot een tekenrobotje. Het is geen boek of school – Maakland is een wereld. Al je zintuigen worden geprikkeld: door een glijbaan waar je hard afroetsjt, het geluid en de geuren van een knapperend vuurtje of een skelter die je zelf mag verbouwen.

WAT ZEGGEN ZIJ?

"Ik krijg elke les vragen waardoor ik mijzelf als artiest moet verantwoorden. Dit dwingt mij om beter naar mijzelf te kijken. Zo word ik beter."

Ellroy Uyleman
DJ Jarreau Vandal, Master

"Ik voel mij serieus genomen en geaccepteerd als artiest, ook al ben ik een beginner."

Jelle Verschuren
Lyrical Nights

"Nowhere biedt me wat ik nodig heb. En het biedt de ruimte om iets van mezelf te laten zien."

Kimberley Martina
PST! SING with Sarah Jane, Poetry Circle 020

"Dit is meer dan mijn werk. Het is een lifestyle. Hier krijg ik de ruimte om iets terug te geven aan mijn cultuur."

Scott Everduim
Superfunk trainingen, superfunk sessions. Master

"In de workshop krijg je naast goede sturing, vooral de ruimte om dingen te maken."

Tarik Berkane
DJing, songwriting

"Ik ontmoet mensen die leuk en goed zijn. Die heb je nodig om zelf beter te worden, want hier leer je het meest van elkaar."

Milou van Egmond
Vocal Harmony

"Ik kom vanuit West naar Oost voor de workshops. Ik heb hier mijn lotgenoten met wie ik mijn passie kan delen. Als ik er niet ben, mis ik ze."

Yasmina Kada
PST!, sing with Sarah Jane, songwriting

"In Nowhere kan je alles doen wat je wilt. Niemand oordeelt over elkaar en daardoor kan ik hier gewoon mezelf zijn."

Dzifa Kusenuh
Sing with Sarah Jane, songwriting, vocal harmony

"Als je mensen iets meegeeft waar ze echt iets aan hebben, krijg je zoveel van ze terug. Dit drijft de perfectionist in me. Hierdoor wordt ik beter."

Ricardo de Rooy
Producer Andy Ricardo. Master

"Ik ben de hele tijd op zoek naar nieuwe dingen om mezelf te ontwikkelen. Daarom moest ik dit checken."

Maringo Bérénos
WORDS

"Je leert jezelf beter kennen omdat we elkaar in de groep steeds meer vertellen over wat we leuk en interessant vinden."

Imke van Rees
Vocal Harmony

"De mensen in mijn groep hebben hetzelfde doel en dezelfde obstakels. Zij helpen mij om meer uit mezelf te halen."

Jade van Helsdingen
Vocal harmony, songwriting.

"Hier vinden de masters de workshops zelf ook heel leuk. Daardoor zijn wij ook steeds meer open."

Mare Groen
Words, Poetry Circle 020

"Het is een hele vrije plek waar ik aan veel verschillende dingen kan werken. Van DJ'en tot dans tot zang." 

Feadan McCall
DJing, vocal harmony.

WAAROM NOWHERE?

Waarom doen wij wat wij doen? Omdat wij geloven in ideeën en talenten van jonge mensen. Omdat wij niet in hokjes denken. Omdat we niet voor iedereen zijn. Omdat wij dé plek zijn waar plek is voor verhalen, talenten en gedrevenheid.

VOOR VERHALEN

Nowhere is een plek waar verhalen ontstaan, groeien en vorm krijgen voor ze verteld worden. Van onderbroekenlol tot tranentrekker, van voor de lol tot professioneel, van dans tot mode, van poëzie en spoken word tot graffiti, van foto en film tot theater, voor de DJ én de producer. Én, voor alles wat nog geen naam heeft of hoeft.

VOOR TALENTEN

Bij Nowhere geloven we in talent. Wij zoeken stad en land (en buitenland) af naar de beste professionals, Wij geven ruimte, en bieden ondersteuning waar er om gevraagd wordt. Talent wijst de weg.

VOOR GEDREVENHEID

Als jij gas geeft, geef Nowhere gas bij!