Damsco Break Cypher

19:00-20:00 / 20:00-21:00 / 21:00-22:00

Meer informatie »

Sewing Sessions for Beginners

Met Sabine Staartjes 19:00 - 21:00

Meer informatie »

House of Vineyard

19:00-20:00 New way 20:00-21:00 Old way 21:00-22:00 Vogue Fem

Meer informatie »
€5

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN NOWHERE'S PROGRAMMERING?

NOWHERE IS

Nowhere is een talentontwikkelingsplatform voor jonge creatievelingen tussen de 5 en 25 jaar. Al ruim 13 jaar maken we workshopprogramma’s, voorstellingen, evenementen, schoolprojecten en zijn we dé plek waar plek voor jou is. Spoken word, dans, muziek, fotografie, mode, theater, of alles tegelijk. Wij denken niet in hokjes. Wil jij beter worden in wat je doet? Wil je een DJ-ruimte huren? Wil je dat jouw school eens op bezoek komt? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom langs of laat wat van je horen!

Wanneer de Youtube tutorial toch niet duidelijk genoeg is: Workshops van Nowhere. Met de beste workshopdocenten die je kunt vinden. Learn from the best!

Nowhere is een ontwikkelings-/trainingsplek voor dansers, theatermakers, dj’s, muzikanten, spoken word artiesten, ontwerpers, fotografen en host communities bij wie je wekelijks terecht kunt voor de tofste workshops en/of andere evenementen. Momenteel in huis: Andy RicardoHouse of VineyardNative Moons en Damsco Break Cypher

Nowhere geeft naast de mogelijkheid je talent te ontwikkelen ook de mogelijkheid je talent te laten zien en horen. Op ons eigen podium, of op grote en kleine podia door heel Nederland. Check onze agenda en mis het niet!

Poetry Circle is voor schrijvende performers en performende schrijvers.
Poetry Circle maakt performances voor festivals, boomhutten, huiskamers en andere plekken. Poetry Circle vind je in Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden, Zwolle, Tilburg en Eindhoven. In elk van deze steden komen wekelijks schrijvers en performers samen om hun talenten te ontplooien.

Nowhere maakt al meer dan tien jaar school projecten op maat. Van basisschool tot VO. Van MBO, HBO en universiteit en alles ertussen in.
Samen met ons netwerk van ervaren workshopmasters (die altijd zelf ook uitvoerend kunstenaar zijn) maken wij projecten van zeer klein en persoonlijk, tot schoolbreed.
Spoken Word, somgwriting & muziekproductie, mode, graffiti, dans, beatbox, fotografie, theater en film. Van één discipline tot een multidisciplinair aanbod. Altijd staat de creativiteit- en het verhaal van de leerling centraal.

Het Columnfestival is een jaarlijks terugkerende wedstrijd onder scholieren uit heel Amsterdam. Ook dit jaar schrijven wederom honderden scholieren uit Amsterdam een eigen column. Een selectie van deze columns worden gepubliceerd in onze Columnkrant. Wie volgens de jury uiteindelijk de mooiste, meest prikkelende, schurende of interessante column schrijft kan zomaar worden gepubliceerd in het Parool.

Nowhere is een prachtig cultuurpand in de Indische Buurt in Amsterdam-Oost waar je altijd welkom bent om te werken aan iets moois. Je kunt een DJ-studio huren, een danszaal, een theaterruimte een atelier. Wij denken graag met je mee!

Maakland is een vrijplaats waar je van alles mag maken, waar je creativiteit gestimuleerd wordt en waar je het hele jaar door buiten kunt spelen en bewegen in een natuurlijke omgeving. Bij Maakland ervaren kinderen wat zij allemaal kunnen maken. Het is geen boek of school: Maakland is een wereld. Al je zintuigen worden geprikkeld, een glijbaan waar je hard afroetjst, het geluid en de geuren van een knapperend vuurtje, een skelter die je zelf mag verbouwen.

NOWHERE VOLGENS:

"Ik krijg elke les vragen waardoor ik mijzelf als artiest moet verantwoorden. Dit dwingt mij om beter naar mijzelf te kijken. Zo word ik beter."

Ellroy Uyleman
DJ Jarreau Vandal, Master

"Ik voel mij serieus genomen en geaccepteerd als artiest, ook al ben ik een beginner."

Jelle Verschuren
Lyrical Nights

"Nowhere biedt me wat ik nodig heb. En het biedt de ruimte om iets van mezelf te laten zien."

Kimberley Martina
PST! SING with Sarah Jane, Poetry Circle 020

"Dit is meer dan mijn werk. Het is een lifestyle. Hier krijg ik de ruimte om iets terug te geven aan mijn cultuur."

Scott Everduim
Superfunk trainingen, superfunk sessions. Master

"In de workshop krijg je naast goede sturing, vooral de ruimte om dingen te maken."

Tarik Berkane
DJing, songwriting

"Ik ontmoet mensen die leuk en goed zijn. Die heb je nodig om zelf beter te worden, want hier leer je het meest van elkaar."

Milou van Egmond
Vocal Harmony

"Ik kom vanuit West naar Oost voor de workshops. Ik heb hier mijn lotgenoten met wie ik mijn passie kan delen. Als ik er niet ben, mis ik ze."

Yasmina Kada
PST!, sing with Sarah Jane, songwriting

"In Nowhere kan je alles doen wat je wilt. Niemand oordeelt over elkaar en daardoor kan ik hier gewoon mezelf zijn."

Dzifa Kusenuh
Sing with Sarah Jane, songwriting, vocal harmony

"Als je mensen iets meegeeft waar ze echt iets aan hebben, krijg je zoveel van ze terug. Dit drijft de perfectionist in me. Hierdoor wordt ik beter."

Ricardo de Rooy
Producer Andy Ricardo. Master

"Ik ben de hele tijd op zoek naar nieuwe dingen om mezelf te ontwikkelen. Daarom moest ik dit checken."

Maringo Bérénos
WORDS

"Je leert jezelf beter kennen omdat we elkaar in de groep steeds meer vertellen over wat we leuk en interessant vinden."

Imke van Rees
Vocal Harmony

"De mensen in mijn groep hebben hetzelfde doel en dezelfde obstakels. Zij helpen mij om meer uit mezelf te halen."

Jade van Helsdingen
Vocal harmony, songwriting.

"Hier vinden de masters de workshops zelf ook heel leuk. Daardoor zijn wij ook steeds meer open."

Mare Groen
Words, Poetry Circle 020

"Het is een hele vrije plek waar ik aan veel verschillende dingen kan werken. Van DJ'en tot dans tot zang." 

Feadan McCall
DJing, vocal harmony.

Wij zijn dankbaar. Dankbaar voor alle bijzondere mensen met wie we mogen samenwerken. Met alle verhalen die we horen of niet horen. Met alle zweetdruppels op onze dansvloer en alle kapot gekauwde pennendoppen verstopt achter de radiotoren in ons taallokaal. Met alle mensen wiens voetstappen hier ooit in het trappenhuis galmden. Met alle zintuigen die durfden te beleven. Met alle door de vingers gekeken kromme tenen. Wij zijn dankbaar voor zij die durfden te geloven in hun eigen ideeën, durfden te investeren in hun talenten, durfden met ons het avontuur aan te gaan. Wij zijn dankbaar.

WAAROM NOWHERE?

Waarom doen wij wat wij doen? Omdat wij geloven in ideeën en talenten van jonge mensen. Omdat wij niet in hokjes denken. Omdat we niet voor iedereen zijn. Omdat wij dé plek zijn waar plek is voor verhalen, talenten en gedrevenheid.

VOOR VERHALEN

Nowhere is een plek waar verhalen ontstaan, groeien en vorm krijgen voor ze verteld worden. Van onderbroekenlol tot tranentrekker, van voor de lol tot professioneel, van dans tot mode, van poëzie en spoken word tot graffiti, van foto en film tot theater, voor de DJ én de producer. Én, voor alles wat nog geen naam heeft of hoeft.

VOOR TALENTEN

Bij Nowhere geloven we in talent. Wij zoeken stad en land (en buitenland) af naar de beste professionals, Wij geven ruimte, en bieden ondersteuning waar er om gevraagd wordt. Talent wijst de weg.

VOOR GEDREVENHEID

Als jij gas geeft, geef Nowhere gas bij!