Nowhere

ONS GEBOUW

Nowhere beschikt over een prachtig gebouw. Wil je een ruimte gebruiken? Stuur dan een mail naar verhuur@nowhere.nl
Ben je lid van onze DJ-community en wil je de DJ-ruimte reserveren, klik dan hier.

Een gloednieuwe, state of the art, eikenhouten dansvloer. Een full-length spiegelwand. Een geweldige audio-installatie en volledige geluidsisolatie. Alle remmen kunnen los in onze danszaal. Beweeg iets!

Ons theater is klein maar fijn en perfect voor een intieme sfeer. Voorzien van alle moderne theaterfaciliteiten is het geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Van voorstelling tot fotoshoot, van bijeenkomst tot oefenruimte. De vloer is van jou!

DJ- en band-oefenruimte, geluidsopnamestudio, repetitieruimte, filmlocatie. Onze studio biedt een zee aan mogelijkheden.

Onder een prachtige houten dakconstructie vind je ons atelier. Naaien, schilderen, tekenen, je kunt er uit de voeten als je de handen uit de mouwen wil steken. Geen probleem, een druppel verf op de grond kan geen kwaad!

Waar woorden de ruimte krijgen, verhalen kunnen ademen en letters mogen dansen.
Je kunt je er ook prima even helemaal niks doen.

Een ideale plek om samen te komen, te werken, te feesten of gewoon even te schuilen voor de regen. Vanuit onze keuken kun je via een bar drankjes en eten serveren, lekkere muziek draaien en in de tuin van de zon genieten. Kortom: de ideale plek voor evenementen.

Midden in de Indische buurt, ligt het best bewaarde geheim van Nowhere verscholen. Een ruime tuin met voldoende zitgelegenheid en een openluchttheater.