Back

Vacature docenten & hosts

NOWHERE gaat binnenkort maakfeestjes voor kinderen organiseren en daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste workshopdocenten en hosts.

De maakfeestjes richten zich op kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. In de workshops gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met een bepaalde kunstdiscipline en zorgen we voor een succeservaring door samen iets te creëren. Van een korte dans tot een zelfgemaakt T-shirt en van een eigen song tot een toneelstuk. In de studio’s van NOWHERE hebben de kinderen een beleving die tot hun verbeelding spreekt, want ze dansen met discolampen, gaan in verkleedkleren het toneel op en zingen een nummer in als een echte artiest.

We zijn op zoek naar:

  • Enthousiaste makers die van de workshops een feestje kunnen maken om niet te vergeten. We zijn op zoek naar dansers, theatermakers, fashion designers en muzikanten/dj’s. Ervaring met lesgeven aan kinderen is handig, maar geen vereiste.
  • Hartelijke hosts die de kinderen en hun ouders een feestelijke ontvangst geeft en een fijn verblijf in de eigen ruimtes. Je zorgt ook voor de aankleding, lekkers en limo.

De feestjes vinden plaats in het weekend, tussen 9:00 – 15:00 uur. Na een proefperiode kun je een vaste dag in de week werken, of als oproepkracht. Op één dag geef je 1 tot 3 workshops.

Ben jij wie wij zoeken? Stuur een korte motivatie + cv naar: info@nowhere.nl