Back
Workshops

Breakdance

Oliver Wagstaff

Op maandag 30 september, 7, 14 & 21 oktober 2024 + op vrijdag 25 oktober 2024 presentatie bij NOWHERE PRESENTS:

19:00 – 21:00

€25,- voor 4 workshops

Voor deelnemers van 15 t/m 30 jaar

Tijdens deze vier workshops Breakin’ duiken we in de wereld van Breakdance. Breakdance staat voor zelfexpressie en vernieuwing, waarbij je out-of-the-box denkt over wat mogelijk is. Dansen kan op je voeten, handen, schouders of zelfs op je hoofd.

Individualiteit staat voorop, dus naast het aanleren van de basisbewegingen en het doen van fysieke uitdagingen, gaan we ook op zoek naar de creatieve mogelijkheden van ons lichaam. Binnen dit traject is er veel ruimte om jezelf fysiek beter te leren kennen en te genieten van het speelse karakter van breakdance.
Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht kennis of fysieke vaardigheden. Elk lichaam kan meedoen!

Oliver Wagstaff begon op 12-jarige leeftijd met breakdansen. Voor hem gaat dansen over vrijheid en zelfontdekking. Zijn passie voor funk en jazzmuziek vormt de kern van zijn unieke stijl. Na zijn afstuderen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten werkt hij als danser voor diverse choreografen in Nederland. Oliver combineert elementen van breakdance met verschillende dans invloeden, waardoor hij zich voortdurend blijft ontwikkelen. Naast zijn werk als danser was hij in 2023 Maker in Huis bij Nowhere, waar hij breakdance als rode draad in zijn performances gebruikte.