Back
Workshops

Contemporary & Creation

Thu Hang Pham

Op dinsdag 5, 12, 19 & 26 maart 2024 + op vrijdag 29 maart 2024 presentatie bij NOWHERE PRESENTS:

19:00 – 21:00

€25,- voor 4 workshops

Voor deelnemers van 15 t/m 27 jaar

Thu Hang Pham is een freelance danser, choreograaf en docent. Ze is haar danstraining begonnen aan de Academie voor Theater en Dans (ATD) en heeft deze reis voortgezet in New York (Peridance Capezio Center) en Israël (Kibbutz Contemporary Dance Company). Als danser heeft ze samengewerkt met diverse gezelschappen, waaronder DOX, Anderson Carvalho Dance & Choreography, Dance Company The Kitchen en Theater Rotterdam. Momenteel is ze te zien in het duet ‘Spreken zonder woorden’ (Anne Suurendonk, Danstheater AYA).

In haar dansstaal ligt de focus op flow, groundedness, sensualiteit en de connectie tussen de fysieke en emotionele wereld. Essentieel voor haar als performer en maker is het creëren en putten uit persoonlijke ervaringen en om vrijheid en verbinding te ervaren.

De workshops zullen opgebouwd worden in drie delen: een warming-up, het aanleren van een choreografie en compositie. In het laatste deel van de les zal er aan de hand van de choreografie en input van de dansers gewerkt worden aan het creëren van een kort stuk. Deze zal aan het einde van de workshopsreeks worden gepresenteerd tijdens Nowhere Presents op vrijdag 29 maart 2024!