Back
Workshops

Ink & 1000 Images

Janne Igbuwe

Op maandag 2, 9, 16, 23 september 2024 + op vrijdag 27 september 2024 presentatie bij NOWHERE PRESENTS:

19:00 – 21:00

€25,- voor 4 workshops

Voor deelnemers van 15 t/m 30 jaar

Hoe ga je als maker om met de duizenden beelden die dagelijks op je afkomen? En neem je nog de tijd om te kijken naar de zeldzame oude foto’s van je grootouders? Wat ontdek je eigenlijk als je langer naar deze beelden kijkt?

In deze workshop nodigt Janne je uit om deze visuele stroom op speelse wijze te onderzoeken en tegelijkertijd te experimenteren met het eeuwenoude medium: INKT! Ontdek nieuwe technieken en verken samen de onbegrensde mogelijkheden van dit materiaal. Laat ratio en emotie elkaar prikkelen en afwisselen. We sluiten de workshop feestelijk, groots en samen af tijdens Nowhere Presents. Een moment om de gedeelde ervaringen en creaties te vieren!

Janne Igbuwe is beeldend kunstenaar, docent en creatief ondernemer uit Amsterdam. Ze haalt haar inspiratie uit verschillende bronnen en archieven en uit zich voornamelijk in fotografie, tekeningen en schilderijen, of in een combinatie daarvan. Janne onderzoekt thematieken zoals cultuur, identiteit en kleur. Dit presenteert ze zowel op een poëtische als maatschappelijke manier.